We use cookies to make your experience better. To comply with the new e-Privacy directive, we need to ask for your consent to set the cookies. Learn more.
Net 24 mlrd. kolonijas sudarančių vienetų gyvybingųjų bakterijų, iš 5-ių pieno fermentų padermių, esančių vienoje dienos dozėje!
„Equilibra Probio 24 Miliardi di Fermenti“ maisto papildo sudėtyje yra net 5-ios skirtingos pieno fermentų padermės, kurios kartu sudaro net 24 mlrd. kolonijas sudarančių vienetų gyvybingųjų bakterijų, esančių vienoje dienos dozėje. Kiekvieną žarnyno dalį kolonizuoja specifinės šių bakterijų klasės, kurios padeda atkurti ir palaikyti normalią žarnyno floros pusiausvyrą. Be glitimo, laktozės ir dirbtinių dažiklių.
Fiziologinėmis sąlygomis žarnyno bakterijų floros pusiausvyra gali pasikeisti dėl įvairių veiksnių, tokių kaip: neteisingi mitybos įpročiai, antibiotikų vartojimas, viduriavimas, stresas. Pakitimų atveju yra naudinga naudoti probiotikus.
Probiotikai:
Grynasis kiekis: 24 g.
Gamintojas: „Equilibra S.r.l.“, Torino (TO), Italija.
Platintojas: UAB „Itališki aksesuarai“, Vilnius, Lietuva.
Tirpūs geriamieji milteliai. Galima vartoti ir vaikams nuo 6 m. Rekomenduojama vartoti 1 pakelį per dieną prieš valgį. Pakelio turinys tirpsta burnoje, galima praskiesti vandeniu ir išgerti.
Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Netinkamas vartoti vaikams iki 6 metų.
Laikymas: laikyti ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje, sausoje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Tinkamumo terminas nurodytas ant pakuotės, galioja tinkamai saugomam produktui ir esant nepažeistai pakuotei.
Sudedamosios dalys: dekstrozė, maltodekstrinas, Lactobacillus rhamnosus SP1 (DSM 21690), Lactobacillus paracasei Lpc-37 (SD5275), Lactobacillus acidophilus La14 (SD5212), Streptococcus thermophilus SP4 CS (DSM 19385) silicis; aromatas, Lactobacillus plantarum 14D (CECT 4528).
Maistinės medžiagos: | Dienos dozėje (1 pak.) |
Lactobacillus paracasei Lpc-37 (SD5275) | 13 mlrd. KSV* |
Lactobacillus rhamnosus SP1 (DSM 21690) | 8 mlrd. KSV* |
Lactobacillus acidophilus La14 (SD5212) | 1 mlrd. KSV* |
Streptococcus thermophilus SP4 CS (DSM 19385) | 1 mlrd. KSV* |
Lactobacillus plantarum 14D (CECT 4528) | 1 mlrd. KSV* |
Iš viso pieno fermentų: | 24 mlrd. KSV* |
* Kolonijas sudarantys vienetai.